טופס הגשת בקשה - ויזה לקנדה

מה צריך על מנת למלא את הטופס?

  • פרטים בסיסיים אודותיכם.

רוצים ויזה בלי טפסים?

אנחנו יודעים שמילוי טפסים זה לא דבר מהנה במיוחד, ולמרות שאצלנו באתר התהליך הוא הנוח והקל ביותר עדיין אין נוח יותר מלבצע את כל התהליך טלפונית בלי למלא טפסים.
במידה ואתם מעוניינים, נציג שלנו יכול ליצור אתכם קשר ולעשות אתכם את התהליך טלפונים בעלות של 20 שקלים נוספים בלבד.

הגשת הבקשה:

תשלום מאובטח

תהליך קל ומהיר

ליווי צמוד

שאלות נפוצות:

 אם יש לכם שאלות נוספות אל תהססו ליצור קשר.
אחד מנציגינו ישמחו לעזור לכם.

אישור הכניסה לקנדה תקף  ל5 שנים, במהלך תקופה זו ניתן להכנס לקנדה בטיסה.
בעת הכניסה תינתן אשרת השהייה, תקופה הוא בין 3 ל6 חודשים, תלוי בהחלטת קצין ההגירה בכניסה לקנדה.

 עבור הויזה ניתן לשלם באשראי דרך האתר, בהעברה בנקאית או באשראי בטלפון.

 עלות הויזה 100 ש"ח כולל הכל.

את הויזה תקבלו למייל תוך כיומיים.

צרו קשר

 אנחנו כאן לכל שאלה, אל תהססו ליצור קשר עוד היום ונשמח לעזור לכם

אודותינו

שמי נעם, הקמתי את החברה ויזה2 על מנת לעזור לישראלים ולהקל עליהם בהתליך הנפקת ויזות למספר מדינות, בין היתר הנפקת ויזה אלקטרונית להודו.
אנחנו יודעים שתהליך הגשת בקשה לויזה הוא ארוך ומייגע ועשינו מאמצים רבים כדי להנגיש את התהליך ולאפשר לעשות אותו בקלות, בעברית ומכל מכשיר.
מאות הלקוחות שלנו מחזירים פידבקים מעולים ואנחנו מאושרים להבין שיצרנו שירות נוח שמקל על מאות אנשים.
אני וכל צוות העובדים שלי עובדים קשה מאוד כדי לתת שירות מעולה לכל לקוח.
אנחנו זמינים תמיד לשאלות ותמיד נשמח לעזור.

נעם, מייסד ויזה2

0584002336

מוזמנים ליצור איתנו קשר בטלפון, בSMS ובWhatsApp

info@visa2.co.il